Studiu de caz recent

Receptie Casino

Client

Casino Eforie

Servicii

concept, design, randare

Provocarea

S-a propus un nou proiect de amenajare interioara care va păstra trasăturile fundamentale ale stilului Art Deco dar abordate într-o cheie contemporană. Se vrea readucerea la viață a cladirii cu funcțiunile precedente dar cu îmbunătățiri actuale păstrând eleganța și rafinamentul stilului.

Rezultatul

În prima parte a proiectului este redat accesul principal și recepția care se afla pe același ax în continuarea căruia se află scara care face accesul în zona de cazino sub care se afla barul. În spatele recepției se afla un perete trafor care delimitează zona. Prin peretele trafor se poate vedea scara metalică cu finisajul treptelor din lemn în continuarea cărora se formează barul.

Poti da share la acest proiect
Anterior

Terasa Bucuresti

Urmatorul

Apartament Constanta

Subscription Request Successfully placed!

Mesajul a fost trimis cu succes!