0 Loading ...

FEN DESIGN FEN DESIGN

Travel 05-02-2023

"Milano Design Week 2022: Descoperind noile tendințe în design"

Design Week 2022, similar edițiilor anterioare, a oferit un amplu program de evenimente plasate în diverse locații din Milano, menite să transforme design-ul și marcile de top din industrie în atracții centrale ale diverselor cartiere ale orașului, cunoscute sub numele de Districts Design. Fuorisalone cuprinde diverse activități tematice, cum ar fi expoziții, pop-up-uri, spectacole, prezentări, concerte, DJ-i, decoruri și proiecte speciale legate de domeniul design-ului, mobilierului și inovațiilor în soluții de locuit.

Salone del Mobile a revenit după o pauză de doi ani din cauza pandemiei, ca cel mai important eveniment de mobilier și design din Milano. Ediția 2022 a adus înapoi FuoriSalone, un set de evenimente și prezentări în toate zonele orașului. Tema centrală a fost sustenabilitatea, care a fost abordată în diferite contexte și îmbinată cu elementele tradiționale ale evenimentului, cum ar fi calitatea, frumusețea și inovația. Conceptul de responsabilitate ecologică a apărut ca un factor esențial în aproape toate zonele participante la Design Week 2022. Evenimentele Salone del Mobile și FuoriSalone sunt ideale pentru arhitecți și designeri, oferindu-le ocazia să creeze conexiuni cu furnizorii de mobilier din industrie și să încheie acorduri comerciale avantajoase. Acestea le permit să își prezinte talentele și să își consolideze relațiile cu partenerii din domeniu, în timp ce descoperă noi soluții și tendințe în designul de mobilier. Salone del Mobile a oferit ocazia perfectă pentru a explora tendințele actuale și soluțiile inovatoare în designul mobilierului. Am profitat din plin de această experiență, vizitând cât mai multe evenimente și stabilind legături cu furnizori importanți, cum ar fi Molon. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru materialele sale de calitate, profesioniștii cu înaltă calificare, ceea ce îi permite să creeze un mobilier superb și unic. Colecția de mobilier Francesco Molon oferă astăzi mai multe colecții distinctive și elegante. Tendințele in domeniul designului de interior au fost foarte evidente pentru NatureDesign care a propus soluții cu un spațiu cald și confortabil, cu o conotație profundă din forme geometrice pure. Bucătăriile Bamax au atras atenția prin oferta variata de furnir de lemn și prin execuția și atenția la detalii impecabile. Compania Cantori a reprezentat gustul contemporan, în numele senzațiilor delicate, al emoțiilor minimale și sofisticate, al tonurilor cromatice intime. Un alt trend remarcabil a fost prezența elementelor metalice închise la culoare, cum ar fi bronzul, care au înlocuit cu succes detaliile aurii și crome. De asemenea, sticla a fost prezentă în cât mai multe spații și obiecte de mobilier, cu o textură fină de pânză transparentă, care oferă o senzație de căldură și intimitate.

Fen Design

La finalul evenimentelor târgului de design, am avut ocazia să ne bucurăm de o experiență culinară tipică milaneză, participând la petreceri cu Aperol Spritz și Prosecco. Dacă sunteți în căutarea unei pizza delicioase, vă recomandăm restaurantul Gino Sorbillo din Piazza del Plebiscito, iar pentru paste home-made tradiționale, Ponte Milvio este locul perfect. Milano este un oraș plin de viață, cunoscut pentru scenele sale de modă, design și cultură, dar și pentru opțiunile sale gastronomice și petrecerile vibrante. De la restaurante elegante cu specific internațional la taverne tradiționale, orașul este renumit pentru tradiția sa culinară și varietatea de băuturi disponibile. Noaptea, barurile și cluburile din Milano oferă oamenilor posibilitatea de a se distra și a se întâlni cu prietenii, cu băuturi populare precum Aperol Spritz și Prosecco. Vibe-ul din Milano este unic, cu oameni din întreaga lume care se întâlnesc pentru a experimenta frumusețea orașului și a petrece timp împreună într-un mediu primitor și relaxat. Indiferent dacă te bucuri de petreceri, mese sau plimbări prin oraș, Milano oferă ceva pentru toată lumea și oportunitatea de a-și crea amintiri memorabile. Am petrecut o saptamana a Designului incendiara pe strazile din Milano, simtind atmosfera electrica a orasului. Era o agitatie continua, cu atatea activitati si evenimente care se desfasurau in fiecare moment. Energia orasului era contagioasa, iar experiența de a fi parte din aceasta viață nocturna vibranta a fost uimitoare.

Fen Design
Contact
Intrati in contact

Cu ce va putem ajuta?

 Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Mesajul nu a fost trimis!

Informatii Contact

Adresa

Sos Constantei, nr.2
Mangalia, Jud. Constanta


Strada Veronica Micle, nr. 20
Bucuresti, Sector 1

Nr. de telefon
+40 758 154 238
Our Stories
Drag View Close play
EN
0%