0 Loading ...

FEN DESIGN FEN DESIGN

Stiluri de amenajare 11-02-2023

"Designul Boho: creând spații calde și primitoare prin elemente boeme"

Stilul Boho (sau bohemian) în design interior se referă la o atmosferă relaxată și veselă, care evocă un spirit liber și nonconformist. Acest stil se bazează pe elemente care reflectă cultura și estetica boemă, cum ar fi texturi, culori, materiale și accesorii vii.

Unul dintre caracteristicile cheie ale stilului Boho este utilizarea culorilor calde, vibrante, precum albastru intens, verde, galben sau roșu. Acestea pot fi combinate cu tonuri mai subtile, cum ar fi bej sau crem, pentru a crea un contrast puternic. Texturile, cum ar fi covoare tari, perne moi și materiale naturale, cum ar fi bumbacul sau inul, sunt, de asemenea, esențiale pentru crearea unei atmosfere confortabile și călduroase. Mobilierul în stil Boho este deseori ales pentru formele sale ușor de recunoscut și accesibile, canapelele cu forme rotunjite sau mesele cu picioare scurte. Acestea sunt adesea îmbinate cu piese vintage, cum ar fi scaunele din lemn sau vitrinele, pentru a crea un look eclectic și interesant. Accesoriile sunt, de asemenea, importante pentru crearea unei atmosfere Boho. Acestea pot include perdele fluturătoare, tapiserii, fotografii sau afișe cu tematică boemă, precum și plante în ghivece și lumânări parfumate. Operele de artă sau obiectele decorative, cum ar fi vasele colorate, paharele cu picior sau ustensilele de bucătărie, pot fi, de asemenea, utilizate pentru a adăuga un plus de personalitate și de culoare încăperii. Stilul Boho poate fi adaptat pentru orice spațiu, de la camerele de zi la dormitoare sau birouri. Este ideal pentru cei care doresc să creeze o atmosferă caldă și relaxată, fără a renunța la personalitate și originalitate. Elementele vintage sunt, de asemenea, un aspect important al acestui stil, fiind utilizate pentru a crea un efect istoric și autentic în interior. Acestea pot fi obiecte decorative, cum ar fi oglinda veche sau o lampă antica, sau pot fi utilizate ca elemente funcționale, cum ar fi un scaun sau un birou din lemn masiv. Plantele sunt, de asemenea, un element esențial al acestui stil, aducând o notă de prospețime și vitalitate în interior. Acestea pot fi așezate în vaze decorative sau pot fi amplasate în ghivece suspendate, care oferă o notă de ușurință și lumină în încăpere.

Fen Design

In anii 2022-2023, stilul boho a avut o influență importantă asupra designului interior, având un impact pozitiv asupra libertății și originalității acestuia. Designul boho a crescut în popularitate ca o reacție la stilurile mai sofisticate și formale, permitând oamenilor să se exprime prin elemente unice și colorate în casele lor. Stilul boho se caracterizează prin utilizarea unor texturi și culori variate, precum și prin combinarea elementelor din diferite culturi și epoci. Acest stil se concentrează pe crearea unui mediu confortabil și relaxant, cu accent pe elemente precum pernele și covoarele colorate, decorarea cu plante, mobilier din materiale naturale, precum lemnul și răchitul, și accesorii de decor unice, precum tapiserii și țesături. Stilul boho a influențat designul interior prin crearea unui mediu confortabil și original, care permite oamenilor să se exprime prin elemente unice și colorate în casele lor. Acest stil a crescut în popularitate ca o alternativă la stilurile mai formale, permitând oamenilor să se simtă liberi să își personalizeze spațiul în care locuiesc. Acest stil a devenit popular în ultimii ani și continuă să fie un trend puternic în 2023, oferind o alternativă fresh și nonconformistă pentru cei care își doresc un design interior personalizat. Dacă vrei să aduci un strop de boemie în casa ta, nu ezita să încerci stilul boho!

Fen Design

Contacteaza-ne
Scrie-ne acum pentru orice intrebare!

Contact
Intrati in contact

Cu ce va putem ajuta?

 Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Mesajul nu a fost trimis!

Informatii Contact

Adresa

Sos Constantei, nr.2
Mangalia, Jud. Constanta


Strada Veronica Micle, nr. 20
Bucuresti, Sector 1

Nr. de telefon
+40 758 154 238
Our Stories
Drag View Close play
EN
0%