0 Loading ...

FEN DESIGN FEN DESIGN

Minimalist House

Randare Design Concept
Fen Design

Detalii

Proiectul casei a fost conceptut pentru un teren generos unde clientul a dorit sa se poata relaxa dar si locui o perioada buna din an.

Terenul se afla in Peceneaga Judetul Tulcea si ne ofera un view uimitor spre Dunare. Parterul ofera spatii generoase, concepute pentru a comunica intre ele. Holul de intrare , bucataria si livingul fiind openspace, iar biroul este delimitat de usile armonice care odata deschise ofera parterului  transparenta si eleganta.

Atat din living cat si din hol putem accesa zona tehnica a casei unde se afla diferite spatii de depozitare.

Lumina este una din principaelele aspecte ale minimalismului in arhitectura cat si in designul interior , iar ferestrele mari ofera o deschidere directa catre piscina . Livingul este captivant datorita inaltimii duble si de peretele curbat care ascunde scara interioara spre etajul superior.

  • Servicii
    Randare
  • Client
    Stefan N
  • Anul
    2022

Rezultatul

Etajul ofera o sala e fitness openspace cu sauna si o privelista spre gradina. Dormitoarele trei la numar cu baie proprie sunt spatioase, elegante fiecare avand iesire spre terasa si view spre pisicna. Eleganta arhitecturala este generata de atentia acordata detaliilor, liniile clare ale fatadelor, jocul de tip plin-gol al volumelor si contrastul materialelor. Suprafetele tratate in ansamblu si contrastul materialelor ofera o imagine atractiva arhitectural.

Fen Design

Contacteaza-ne
Scrie-ne acum pentru orice intrebare!

Contact
Intrati in contact

Cu ce va putem ajuta?

 Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Mesajul nu a fost trimis!

Informatii Contact

Adresa

Sos Constantei, nr.2
Mangalia, Jud. Constanta


Strada Veronica Micle, nr. 20
Bucuresti, Sector 1

Nr. de telefon
+40 758 154 238
Our Stories
Drag View Close play
EN
0%