0 Loading ...

FEN DESIGN FEN DESIGN

Idei de amenajare 25-11-2021

Amenajarea unui dormitor

Dormitorul este una dintre cele mai importante încăperi ale casei, este locul în care petrecem cel mai bun timp , unde citesti, te relaxezi si iti incarci bateriile pentru o noua zi.

Majoritatea oamenilor neglijează dormitoarele cand isi decoreaza casa,  iluminatul, dulapurile, paturile sau tăbliile etc.) pot fi costisitoare, dar uneori tot ce ai nevoie este de câteva accesorii grozave pentru casă, cum ar fi oglinzi frumoase, niște perne împrăștiate, câteva tablouri înrămate, rafturi organizate și o vază cu flori pentru a crea o atmosfera placuta.
Un pat cu tăblie interesanta va crea cu adevărat un punct focal în camera ta, mai ales într-o catifea cu o culoare neutra . Recomandarea noastra este un patul Kaisa de la Moconcept la un pret accesibil dar cu un aer glam.
Cheia unui dormitor relaxant este iluminarea slabă și mirosurile calmante, precum o lumânare superb mirositoare în ambalaj monocrom de la Zara Home.
Nu există nicio senzație mai bună cand cobori din pat pe un covor adânc cu o textura fina. Textura este unul dintre cele mai importante elemente pentru a crea un aspect luxos în dormitorul tău, de la o cuvertură la picioarele patului, la un superb covor alb sau crem. 
Comoda SPRING de la Moconcept impreuna cu dulapul Ikea Pax ,noptiera vintage Honej, corpul de iluminat suspendat Astok, oglinda din lemn de tec VidaXL si covorul maro deschis Botan, pot oferi dormitorului tau o atmosfera placuta si confortabila de care ai nevoie.

Fen Design

Recoandarile noastre

Arta simetriei în dormitor, de la două noptiere cu două lămpi asortate până la realizarea patului într-un mod simetric, cu două perne si finisajele potrivite sunt cele care transformă cu adevărat acest aspect din simplu în unul premium. Cand bugetul este unul minim incercați să rămâneți in tonuri similare neutre, precum alb, auriu, argintiu, crem și pasteluri, orice culoare mai închisa va părea deplasata și nu va fi în concordanță cu senzația camerei. In dormitor avem nevoie si de spatii suficiente de depozitare iar noi recomandam sa fie cat mai compacte fara detalii ostentative pentru a pastra o linie clara si de bun gust.

Fen Design
Proiectul urmator
Contact
Intrati in contact

Cu ce va putem ajuta?

 Mesajul tau a fost trimis cu succes.
Mesajul nu a fost trimis!

Informatii Contact

Adresa

Sos Constantei, nr.2
Mangalia, Jud. Constanta


Strada Veronica Micle, nr. 20
Bucuresti, Sector 1

Nr. de telefon
+40 758 154 238
Our Stories
Drag View Close play
EN
0%